Tuřín jako brambůrky s plátkem kuřecího masa Recipe

By 18 března, 2012
Published:- Yield: 1 Servings
- Cost: 40
- Prep: 45 mins
Tuřín neobvyklá zelenina, kterou stojí za to vyzkoušet. Neváhejte a experimentujte v kuchyni.
Ingredients
- 1/2 ks Tuřínu
- 1 ks Jarní cibulky
- 2 lžíce másla
- 1 ks kuřecího řízku
- 2 lžíce olivového oleje
Instructions
- Očištěný tuřín nakrájíme na kostky a uvaříme. Vaříme 40 minut. Je to jednou taková délka než brambory. Podáváme se lžičkou másla. Doplníme
- Kuřecí řízek osolíme, naklepeme a opečeme na olivovém oleji, osolený,opepřený. Příloha okurkový salát.
- Course: Hlavní chod
- Skill Level: Začátečník