Tuřín jako brambůrky s plátkem kuřecího masa

Tuřín jako brambůrky s plátkem kuřecího masa Recipe

By admin Published: 18 března, 2012

  • Yield: 1 Servings
  • Cost: 40
  • Prep: 45 mins

Tuřín neobvyklá zelenina, kterou stojí za to vyzkoušet. Neváhejte a experimentujte v kuchyni.

Ingredients

Instructions

  1. Očištěný tuřín nakrájíme na kostky a uvaříme. Vaříme 40 minut. Je to jednou taková délka než brambory. Podáváme se lžičkou másla. Doplníme
  2. Kuřecí řízek osolíme, naklepeme a opečeme na olivovém oleji, osolený,opepřený. Příloha okurkový salát.
Příspěvek byl publikován v rubrice Bezlepková dieta. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *