rýže neloupaná, pšeničné klíčky, vejce, maso hovězí, vepřové, králičí, slepičí, kapří, slaneček, ementálský sýr, tvaroh, čočka, bílá mouka, burské oříšky, bílé pečivo, krupice, para a vlašské ořechy, uzené maso, šunka, ovesné vločky, sádlo, hrách, mandle, lískové ořechy, … TYTO potraviny nedoporučuji konzumovat ve velkém množství.
Potraviny, které vytvářejí zásadité prostředí v organismu.
1. ředkev, ředkvička, brokolice, okurky, špenát, zázvor, česnek, cibule, citrón, rajčata, jablečný ocet, mladý ječmen
2. čistý lecitin, houby, květák, meloun, mango
3. sušené fíky, rajčata, mrkev, hrušky
4. celer, řepa, zeleninová nať
5. hlávkový salát, kapusta, černá melasa, nepasterizované olivy, jablečný ocet, med
6. fazole, hrozinky, pomeranče, plzeňské pivo
7. banány, jablka, maliny, meruňky, zelený a bylinný čaj, nepražené a nesolené ořechy, syrové brambory.
Příště si probereme jaké jsou možnosti a zda jsou vhodné očistné půsty a jakým způsobem je možné je provádět.
Krásný den a Veselé Velikonoce všem
Je odkyselení organismu tělu prospěšné? Recipe
By 6 dubna, 2012
Published:Na tuto otázku odpovídám rozhodně ANO. U člověka s nenarušenou obranyschopností nastává infekce v okamžiku, kdy se …