Věděli jste, že obyvatelé České republiky patří mezi velké milovníky kuřecího masa. Od roku 1990 spotřeba této potraviny vytrvale stoupá, a v současné době je dokonce vyšší než průměrná spotřeba kuřecího masa v členských zemí Evropské unie. Kuřata končí na českých stolech však především pro nízkou cenu než pro chuť a proto bych Vám ráda nabídla jeden z mých velmi oblíbených receptů, ale také Vám dala pár tipů jak si vybrat voňavé kuřecí maso, tak aby nám chutnalo…a vonělo tak jako když babička otevřela troubu a zavolala „děti“ oběd…
1. Hledejte jakým způsobem jsou kuřata krmená. Nejpřirozenější potravou je samozřejmě směs kukuřice a vojtěšky, která zapříčiní, že maso je příjemně voňavé a šťavnaté na chuť a při pečení se tolik nevysuší.
2. Pokud máte možnost odběru přímo z farmy nebo od soukromého zemědělce určitě doporučuji.
3. Při výběru masa nehleďte pouze na cenu výrobku. Voňavé maso, které přitáhne ke stolu celou rodinu se určitě za nějakou tu korunu navíc určitě vyplatí.
Kuře ANO či NE? Recipe
By 12 března, 2012
Published:Věděli jste, že obyvatelé České republiky patří mezi velké milovníky kuřecího masa. Od roku 1990 spotřeba této potraviny …
Ingredients
Instructions
- Popište tento krok