Dobrý den,
Dovolte mi, abych se Vám představila. Jmenuji se Martina Mikšíková a jsem nutriční specialista.
Co mě dovedlo k práci nutričního specialisty? Moje láska k vaření a dobrému jídlu a také moje neblahé zkušenosti z pobytů v nemocnicích. Strava, kterou jsem dostávala pod vedením přísných „dietních“ sester. Nic samozřejmě proti Vám milé kolegyně:), ale dle směrnic, které jste měly nařízeny nebylo moc příležitostí k experimentování a tudíž mi nezbylo nic jiného než se zaměřit na prevenci a studovat správnou skladbu jídelníčku nejdříve doma, potom s dětmi a také při studiu vysoké školy, kde jsem vystudovala obor gastronomie. Odtud pochází mé heslo “ Co je zdravé, může být i chutné“
Velmi ráda bych Vám ukázala, že z uvedených receptů je možné si vybrat, ale jak potraviny ještě dát dohromady, aby nám naše jídlo chutnalo a zároveň nám bylo dobře i tělesně. K tomu Vám slouží naše poradna a rovněž i telefonická linka, kde Vám rádi poradíme a pomůžeme.
Moc bych Vás chtěla požádat vážení návštěvníci těchto webových stránek, zkoušejte uvedené recepty a pište ohlasy, protože tak uvidíme, že je naše nezměrné úsilí pro Vás prospěšné a zajímavé a budeme mít tím více energie pro Vás připravovat další novinky, kterých máme v zásobě hned několik.
TIPY na jídelníček pro Vaše zdraví Recipe
By 13 března, 2012
Published:Dobrý den, Dovolte mi, abych se Vám představila. Jmenuji se Martina Mikšíková a jsem nutriční specialista. Co mě …