Celozrnný štrúdl Recipe

By 18 března, 2012
Published:- Yield: 10 Servings
- Cost: 55
Celozrnný šťrůdl
Ingredients
- 500 gramů Hladká špaldová mouka
- 125 gramů Tuk ALSAN BIO
- 200 mililitrů Nepasterizované pivo BERNARD
- 2 ks jablek
- 1 špetka skořice
- 1 hrst rozinek
- 100 gramů mandlí
- 1 ks vejce
Instructions
- Suroviny smícháme a vypracujeme v hladké těsto.
- Necháme těsto 15 minut odpočinout. Potom jej rozdělíme na 3 díly a vyválíme.
- Na těsto dáme, nastrouhané jablko,rozinky,mandle rozemleté.
- Vytvoříme válec a utvoříme nohavici. Potřeme ji rozšlehaným vejcem a vložíme péct do vyhřáté trouby. Vychladlý šťrůdl nakrájíme a podáváme.
- Course: Dezert
- Skill Level: Středně pokročilý