Celozrnný štrúdl

Celozrnný štrúdl Recipe

By admin Published: 18 března, 2012

  • Yield: 10 Servings
  • Cost: 55

Celozrnný šťrůdl

Ingredients

Instructions

  1. Suroviny smícháme a vypracujeme v hladké těsto.
  2. Necháme těsto 15 minut odpočinout. Potom jej rozdělíme na 3 díly a vyválíme.
  3. Na těsto dáme, nastrouhané jablko,rozinky,mandle rozemleté.
  4. Vytvoříme válec a utvoříme nohavici. Potřeme ji rozšlehaným vejcem a vložíme péct do vyhřáté trouby. Vychladlý šťrůdl nakrájíme a podáváme.
Příspěvek byl publikován v rubrice Detoxikační dieta. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.