Pudingová buchtička se zakysanou smetanou Recipe

By 28 května, 2012
Published:- Cost: 100
- Prep: 50 mins
Ingredients
- 3 ks kakaového pudingu
- 4 lžíce cukru
- 5 ks žloutků
- 200 gramů cukru krupice
- 1 ks prášku do pečiva
- 5 ks bílků na sníh
- 2 ks zakysané smetany
Instructions
- Žloutky utřeme s cukrem, vodou a olejem. Postupně vmícháme mouku s kypřícím práškem a nakonec vmícháme sníh. Vlijeme na vymazaný a vysypaný plech. Když je korpus na plechu, tak cik cak po celé buchtě přidáme puding a dáme upéci na 180 stupňů do trouby a pečeme do růžova.
- Když je buchta vychladlá, navrch dáme zakysanou smetanu, do které jseme dali pár lžic cukru. Posypeme grankem a dáme ještě na 1 hodinku do lednice zachladit. TIp poradkyně dejte do buchty skořici a jahody nebo jiné sezonní ovoce,meruńky,broskve a je to mňamka.
- Course: Dezert
- Skill Level: Středně pokročilý