Pudingová buchtička se zakysanou smetanou

Pudingová buchtička se zakysanou smetanou Recipe

By admin Published: 28 května, 2012

  • Cost: 100
  • Prep: 50 mins

Ingredients

Instructions

  1. Žloutky utřeme s cukrem, vodou a olejem. Postupně vmícháme mouku s kypřícím práškem a nakonec vmícháme sníh. Vlijeme na vymazaný a vysypaný plech. Když je korpus na plechu, tak cik cak po celé buchtě přidáme puding a dáme upéci na 180 stupňů do trouby a pečeme do růžova.
  2. Když je buchta vychladlá, navrch dáme zakysanou smetanu, do které jseme dali pár lžic cukru. Posypeme grankem a dáme ještě na 1 hodinku do lednice zachladit. TIp poradkyně dejte do buchty skořici a jahody nebo jiné sezonní ovoce,meruńky,broskve a je to mňamka.
Příspěvek byl publikován v rubrice Dieta posilující. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *