Benediktins eggs

Benediktins eggs Recipe

By admin Published: 21 dubna, 2012

  • Yield: 2 ks Servings
  • Cost: 100
  • Prep: 20 mins

Tak pěkně po anglicku:)...do těto snídaně jsem se v Austrálii zamilovala...voňavý čaj a benediktins eggs:)

Ingredients

Instructions

  1. Holandská omáčka: žloutky vložíme do hrnce nad vroucí vodu. Dno hrnce se nesmí dotýkat vody, jinak se nám vejce srazí.Postupně přidáváme kostky másla a dobře mícháme. Přidáme citronovou šťávu, mícháme. Ochutíme a udržujeme teplé.
  2. Na másle opražíme toustový chléb.Rozklepneme vejce do vroucí vody na 4 - 6 minut. Každé vejce zvlášť a uchováváme teplé. Toasty pomažeme máslem, plátek šunky, vejce a přelijeme holandskou omáčkou a ihned podáváme.
  3. Ozddobíme zeleninkou, okurka i rajče a přeji dobrou chuť.
Příspěvek byl publikován v rubrice Dieta posilující. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *