Růžičková kapusta v sýrové omáčce

Růžičková kapusta v sýrové omáčce Recipe

By admin Published: 12 března, 2012

  • Yield: 4 Servings
  • Cost: 150
  • Prep: 35 mins

Růžičková kapusta v sýrové omáčce

Ingredients

Instructions

  1. Růžičkovou kapustu,očistíme, krátce povaříme v osolené vodě.
  2. Olivový olej v hrnci předehřejeme, přidáme pár lžic, vody, a drcený kmín a na plátky nakrájený česnek. TIP. Drcením česnek ztrácí výživné látky a také svou štiplavost.
  3. Sýrová omáčka, pokud ji chceme výraznější použijeme Nivu pokud jemnější stačí Eidam nebo Ementál.
  4. Sýr nastrouháme na nudličky a rozehřejeme na másle. Po 10 minutách, když sýr začne se rozpouštět přidáme víno.
  5. Přidáme na konec smetanu, sůl,pepř. Přelijeme růžičkovou kapustu a podáváme. Vhodná příloha rýže nebo šťouchaný brambor.
Příspěvek byl publikován v rubrice Dieta posilující. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *