Domácí celozrnná veka

Domácí celozrnná veka Recipe

By admin Published: 4 května, 2012

  • Yield: 10 Servings
  • Cost: 83
  • Prep: 45 mins

Pro alergiky..je nejlepší vlastní pečivo, alespoň víte co tam máte:). Žitná mouka je tmavá,chlebová, vyražková. Největší zkušenosti mám z chlebovou.

Ingredients

Instructions

  1. K tomuto receptu potřebujeme pekárnu. Všechny ingredience vložíme do pekárny na program PŘÍPRAVA těsta.
  2. Umíchané těsto, rozdělíme na dvě púlky a dáme péct asi tak na 45 minut.
  3. Kdo má alergii na vejce a´t chléb nepotírá, kdo nemá tak bez váhání do toho:).
Příspěvek byl publikován v rubrice Dieta preventivní pro alergiky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *