Domácí celozrnná veka Recipe

By 4 května, 2012
Published:- Yield: 10 Servings
- Cost: 83
- Prep: 45 mins
Pro alergiky..je nejlepší vlastní pečivo, alespoň víte co tam máte:). Žitná mouka je tmavá,chlebová, vyražková. Největší zkušenosti mám z chlebovou.
Ingredients
- 500 gramů žitné chlebové mouky
- 280 ml vody
- 4 lžíce olivového oleje
- 1,5 lžičky droždí
- 1 vejce na potření nemusí být
Instructions
- K tomuto receptu potřebujeme pekárnu. Všechny ingredience vložíme do pekárny na program PŘÍPRAVA těsta.
- Umíchané těsto, rozdělíme na dvě púlky a dáme péct asi tak na 45 minut.
- Kdo má alergii na vejce a´t chléb nepotírá, kdo nemá tak bez váhání do toho:).
- Course: Svačina
- Skill Level: Středně pokročilý