Jahelné nočky se zelím a falešným špekem

Jahelné nočky se zelím a falešným špekem Recipe

By admin Published: 19 března, 2012

  • Cost: 98
  • Prep: 35 mins

Ingredients

Instructions

  1. Jáhly uvaříme dle návodu na obalu. 35 minut poměr 1:3. Nevařme déle zhořknou.
  2. Uvařené a vychladlé jáhly rozmixujeme. Těsto vyklopíme a přidáme škrobovou a kukuřičnou moučku.Vytvoříme tuhé těsto.
  3. Vytvarujeme nočky,které vhazujeme do vroucí vody a necháme vyplavat:).
  4. Celer a uzený tempeh osmažíme do křupava na trošce oleje a s nočky a kysaným zelím podáváme. Přeji dobrou chuť.
Příspěvek byl publikován v rubrice Pro atopický ekzém. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *