Jahelné nočky se zelím a falešným špekem Recipe

By 19 března, 2012
Published:- Cost: 98
- Prep: 35 mins
Ingredients
- 250 gramů Sýrové jáhly
- 1 špetka Soli
- 50-150 gramů Kukuřičné moučky
- 4 lžíce Škrobové moučky
- 1 ks Uzeného tempehu
- 1/2 ks Celeru
- 1 balíček Kysaného zelí
- 3 lžíce Slunečnicového oleje
Instructions
- Jáhly uvaříme dle návodu na obalu. 35 minut poměr 1:3. Nevařme déle zhořknou.
- Uvařené a vychladlé jáhly rozmixujeme. Těsto vyklopíme a přidáme škrobovou a kukuřičnou moučku.Vytvoříme tuhé těsto.
- Vytvarujeme nočky,které vhazujeme do vroucí vody a necháme vyplavat:).
- Celer a uzený tempeh osmažíme do křupava na trošce oleje a s nočky a kysaným zelím podáváme. Přeji dobrou chuť.
- Course: Oběd
- Skill Level: Středně pokročilý