Jarní nádivka s petrželkou

Jarní nádivka s petrželkou Recipe

By admin Published: 23 dubna, 2012

  • Yield: 4 Servings
  • Cost: 60
  • Prep: 60 mins

Jarní nádivka je výborná s bramborem ani maso není třeba:).

Ingredients

Instructions

  1. Včerejší rohlíky pokrájíme a namočíme do mléka, až jsou rozmočené,přidáme vejce sůl,muškátový květ, česnek,cibule
  2. Kdo má rád, může přidat jatýrka restovaná,nebo uzené,ale my ji máme rádi jen tak bezmasa:) nebo jako přílohu k pečenému králíkovi.
  3. Směs dáme do pekáčku a pečeme při 200 stupních asi 35 minut. Pokrájíme a podáváme se zeleninovým salátem.
Příspěvek byl publikován v rubrice Dieta pro cukrovku. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *