Jarní nádivka s petrželkou Recipe

By 23 dubna, 2012
Published:- Yield: 4 Servings
- Cost: 60
- Prep: 60 mins
Jarní nádivka je výborná s bramborem ani maso není třeba:).
Ingredients
- 4 rohlíky včerejší
- 1/2 litru mléka
- 1 špetka soli
- 1 lžička muškátového květu
- 1 svazek kudrnky petrželky
- 1 ks jarní cibulka
- 2 stroužky česneku
- 1 lžíce másla
Instructions
- Včerejší rohlíky pokrájíme a namočíme do mléka, až jsou rozmočené,přidáme vejce sůl,muškátový květ, česnek,cibule
- Kdo má rád, může přidat jatýrka restovaná,nebo uzené,ale my ji máme rádi jen tak bezmasa:) nebo jako přílohu k pečenému králíkovi.
- Směs dáme do pekáčku a pečeme při 200 stupních asi 35 minut. Pokrájíme a podáváme se zeleninovým salátem.
- Course: Oběd
- Skill Level: Středně pokročilý