Polévka z červené čočky

Polévka z červené čočky Recipe

By admin Published: 18 března, 2012

  • Yield: 2 Servings
  • Cost: 86
  • Prep: 40 mins

Čočka je plná bílkovin..je vhodné ji mít v jídelníčku co nejčastěji..

Ingredients

Instructions

  1. Na oleji orestujeme cibuli a přidáme na ní opláchnutou čočku. Zalijeme připraveným vývarem a 20 minut vaříme.
  2. Přidáme šťávu z jednoho citronu a jeden stroužek česneku. Jemně zahustíme chlebovou střídkou nebo 2 lžíčkami hladké mouky a provaříme. Na závěr rozemneme sušenou majoránku a podáváme s chlebem.
Příspěvek byl publikován v rubrice Dieta pro cukrovku. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *