Segedínský guláš se seitanem

Segedínský guláš se seitanem Recipe

By admin Published: 19 března, 2012

  • Yield: 2 Servings
  • Cost: 172
  • Prep: 40 mins

Vůně Maďarska i bez masa:).

Ingredients

Instructions

  1. Nakrájíme cibuli na kostičky,nakrájíme česnek, papriku a osmahneme na oleji. Zalijeme připraveným hov.vývarem kdo se nemůže tedy bez chuti a vůně masa obejít. Pro vegetariány a makrobiotiky stačí voda.
  2. Po 10 minutách přidáme nakrájený seitan po 15 minutách kysané zelí a provaříme. Dle chuti přisolíme, ale je lepší solit cibulový základ se seitanem. Zahustíme mouku přidáme smetanu a podáváme s celozrnným knedlíkem.
  3. Přejeme Vám dobrou chuť
Příspěvek byl publikován v rubrice Dieta pro cukrovku. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *