Segedínský guláš se seitanem Recipe

By 19 března, 2012
Published:- Yield: 2 Servings
- Cost: 172
- Prep: 40 mins
Vůně Maďarska i bez masa:).
Ingredients
- 1 balení Seitan natural
- 500 gramů Kysané zelí
- 2 ks Cibule
- 4 stroužky Česnek
- 1,5 lžičky Kmín
- 1 lžíce Sojová smetana
- 1 špetka Sůl
- 2 lžičky Sladká paprika
- 2 lžíce Hladká špaldová moukadové mouky
- 3 lžíce Slunečnicového oleje
Instructions
- Nakrájíme cibuli na kostičky,nakrájíme česnek, papriku a osmahneme na oleji. Zalijeme připraveným hov.vývarem kdo se nemůže tedy bez chuti a vůně masa obejít. Pro vegetariány a makrobiotiky stačí voda.
- Po 10 minutách přidáme nakrájený seitan po 15 minutách kysané zelí a provaříme. Dle chuti přisolíme, ale je lepší solit cibulový základ se seitanem. Zahustíme mouku přidáme smetanu a podáváme s celozrnným knedlíkem.
- Přejeme Vám dobrou chuť