Karbanátky z divočáka s bramborem Recipe

By 25 března, 2012
Published:- Yield: 4 Servings
- Cost: 100
- Prep: 45 mins
Divočák..je maso kvalitní, dobré, ale také jej nemůžeme moc často...
Ingredients
- 1 kilogram mletého masa z divočáka
- 1 lžička soli
- 1 lžička mletého kmínu
- 1 lžička koření na GYROS
- 2 stroužky česneku
- 1 ks cibule
- 1 hrst majoránky
- 2 hrstky strouhanky
- 1 kilogram brambor
- 1 svazek čerstvé pažitky
- 2 lžíce olivového oleje
Instructions
- Maso v míse smícháme s kořením, přidáme vejce a strouhanku a vytvoříme těsto. Karbanátky vytvoříme a obalíme ve strouhance.
- Olej rozpálíme na pánvi a pomalu opečeme karbanátky do růžova. Přebytečný tuk ubrouskem odsajeme a necháme v termomíse dojít.
- Očištěné,pokrájené brambory, vložíme do studené vody se solí a kmínem a vaříme 20 minut.
- Brambory slijeme, a s karbanátky podáváme. Vhodná příloha míchaný zeleninový salát.
- Course: Oběd
- Skill Level: Středně pokročilý