Karbanátky z divočáka s bramborem

Karbanátky z divočáka s bramborem Recipe

By admin Published: 25 března, 2012

  • Yield: 4 Servings
  • Cost: 100
  • Prep: 45 mins

Divočák..je maso kvalitní, dobré, ale také jej nemůžeme moc často...

Ingredients

Instructions

  1. Maso v míse smícháme s kořením, přidáme vejce a strouhanku a vytvoříme těsto. Karbanátky vytvoříme a obalíme ve strouhance.
  2. Olej rozpálíme na pánvi a pomalu opečeme karbanátky do růžova. Přebytečný tuk ubrouskem odsajeme a necháme v termomíse dojít.
  3. Očištěné,pokrájené brambory, vložíme do studené vody se solí a kmínem a vaříme 20 minut.
  4. Brambory slijeme, a s karbanátky podáváme. Vhodná příloha míchaný zeleninový salát.
Příspěvek byl publikován v rubrice Klasické recepty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *