Rajská omáčka s knedlíkem

Rajská omáčka s knedlíkem Recipe

By admin Published: 15 dubna, 2012

  • Yield: 4 Servings
  • Cost: 80
  • Prep: 50 mins

Moc dobré..klasický recept zvládne i začínající kuchařka.

Ingredients

Instructions

  1. Hovězí maso vložíme i s kořením do studené vody a osolíme. Vaříme asi tak 1 hodinu a půl až je měkké. Vývar nevylíváme,protože jím budeme podlévat omáčku a zbytek dáme na polévku s nudlemi.
  2. Cibulku nakrájíme na kostičky, a zpěníme na oleji.Přidáme rajský protlak,nové koření,bobkový list a a zalijeme vývarem. Provaříme 20 minut. Až je omáčka dostatečně uvařená, tak omáčku scedíme a zahustíme hladkou moukou a ještě minutku dováříme. Poté vložíme uvařené hovězí maso na plátky a podáváme s houskovým knedlíkem.
Příspěvek byl publikován v rubrice Klasické recepty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.