Cizrna na paprice s těstovinami Recipe

By 18 března, 2012
Published:- Yield: 4 Servings
- Cost: 255
- Prep: 35 mins
Tento recept je určen pro osoby s alergií na mléčnou bílkovinu a také je k použití k redukční dietě.
Ingredients
- 400 gramů Cizrna
- 2 polévkové lžíce Sezamový olej
- 1 ks Cibule
- 1 polévková lžíce Sladká paprika
- 1 ks Porek
- 200 mililitrů Sojová smetana
- 1 ks Citron
- 500g gramů celozrnných těstovin
Instructions
- Cizrnu uvaříme v osolené vodě. Na sezamovém oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, až zezlátne posypeme sladkou paprikou a zmírníme teplotu,protože jinak paprika zhořkne.
- Zalijeme 1/2 l vody a vaříme 15 minut.
- Uvařenou cizrnu rozmixujeme a přidáme do omáčky, která se tím zahustí. Nakrájíme pórek a vaříme 15 minut. Na závěr omáčku zjemníme smetanou a kapkou citronu.
- Přiloha celozrnnné těstoviny. Uvaříme je v osolené vroucí vodě 20 minut a podáváme.
- Course: Oběd
- Skill Level: Středně pokročilý