Kukuřično špaldová bábovka Recipe

By 28 května, 2012
Published:- Yield: 5 Servings
- Cost: 100
- Prep: 50 mins
Dobré,vhodné i při redukci váhy
Ingredients
- 150 gramů bio másla
- 200 gramů rýžového sirupu
- 250 gramů biotvarohu
- 2 ks bio vajec
- 200 gramů kukuřičné mouky
- 75 gramů hhladké špaldové mouky
- 30 gramů kukuř.škorbu
- 2 dcl ovesného mléka
- 1 lžíce karobu místo kakaa
Instructions
- Návod na ovesné mléko naleznete v sekci novinka pro alergiky v alergické dietě.
- Rýžový sirup vyšleháme s tukem. Tuk nechme v pokojové teplotě,a´t se nám nesrazí. Přidáme vejce a tvaroh.
- V druhé míse smícháme mouku a mléko a nalijeme společně do hmoty s tvarohem, vytvoříme polotuhé těsto, vlijeme do předem vymazané bábovkové formy a dáme do trouby na 150 stupňů a pečeme 45 minut. Bábovku vyklopíme, necháme zchladnout a nakrájíme.