Kukuřično špaldová bábovka

Kukuřično špaldová bábovka Recipe

By admin Published: 28 května, 2012

  • Yield: 5 Servings
  • Cost: 100
  • Prep: 50 mins

Dobré,vhodné i při redukci váhy

Ingredients

Instructions

  1. Návod na ovesné mléko naleznete v sekci novinka pro alergiky v alergické dietě.
  2. Rýžový sirup vyšleháme s tukem. Tuk nechme v pokojové teplotě,a´t se nám nesrazí. Přidáme vejce a tvaroh.
  3. V druhé míse smícháme mouku a mléko a nalijeme společně do hmoty s tvarohem, vytvoříme polotuhé těsto, vlijeme do předem vymazané bábovkové formy a dáme do trouby na 150 stupňů a pečeme 45 minut. Bábovku vyklopíme, necháme zchladnout a nakrájíme.
Příspěvek byl publikován v rubrice Redukční dieta. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *