Italský chléb foccacia ze surovin „co dům dal“

Italský chléb foccacia ze surovin „co dům dal“ Recipe

By admin Published: Březen 18, 2012

  • Yield: 4 Servings
  • Cost: 50
  • Prep: 50 mins

Je to výborný chléb s využitím různých surovin a koření...Pokud máte inspiraci, je pokaždé jiný.

Ingredients

Instructions

  1. Vlažné mléko,droždí, mouku a špetku cukru vytvoříme kvásek. Postupně zapracujeme mouku a olej necháme vykynout na teplém místě. Pokud topíte topení pokud ne tak v trošku rozehřáté troubě...krásně kyne.
  2. Po vykynutí těsto rozdělíme na dva díly a vyválíme placky, na ty poklademe olivy na plátky a tymián, rozmarýn dle chuti a potřeme česnekem rozmíchaným v olivovém oleji a do těsta vytvoříme doličky.
  3. Troubu vyhřejeme na plech dáme pečící papír a pečeme na 200 stupňů 20 minut. Postup opakujeme a měníme náplně dle fantazie. Přejeme dobrou chuť.
  4. Tento chléb je vhodný k polévkám krémovým jemné chuti např. žampionový krém. Nedávejte si výraznou polévku, přehlušily by se jednotlivé chutě jídel.
Příspěvek byl publikován v rubrice Žlučníková dieta. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.